Shoplog: Ikea


Op het moment dat iemand iets gekocht heeft en je wilt het delen op een blog noemt men dat een shoplog. Zo ben ik vanmorgen met mijn moeder naar de Ikea om weer wat meubels aan mij collectie toe te voegen. Het waren de laatste meubels die ik nog nodig had in mijn huisje en is dan nu ook helemaal compleet...


Van de week waren mijn moeder in ik al een keer naar de ikea geweest om te lunchen en mijn moeder had van die witte doorzichtige kratten nodig. Tijdens deze trip door de ikea kwamen we weer eens langs de vloerkleden wat mooi uit kwam want ik had er tenslottte nog een nodig, de hoogpolige waren leuk maar duur, de laagpolige voelde niet lekker zacht aan. Dus ergens in een hoekje hing een grijs kleed waarvan 1 hoekje donkergrijs was, hij was niet al te duur en precies de perfecte maat en hij was net nieuw in de collectie. Blij als ik was nam ik hem mee. Later kwamen aan bij de lampen, ik had heel hard een staande lamp voor naast de bank nodig want het was best wel donker in mijn huis als ik alleen de lamp boven de eettafel aan zou hebben. We hebben toen besloten om nog even bij Leenbakker en de Kwantum op de website te kijken of ze daar goedkopere lampen hadden, dat was echter niet het geval. Ondertussen had ik inmiddels thuis op de site van ikea zitten kijken of ikea de salontafel die ik in december had gezien weer op voorraad hadden tot mijn grote verbazing hadden ze deze en maakte de afspraak om met mijn moeder gisteren weer naar de ikea te gaan.

Ook hadden we besloten dat ik maar voor een mooie lamp moesten gaan van de Ikea, bij andere winkels had de lamp veel duurder geweest en over licht van ikea valt niks te klagen. Ik heb gekozen voor een zwarte industriele lamp, met gouden elementen. Het past niet echt tegen de zilvere muur maar dit was de enige lamp die ik hoog genoeg vond en hij paste ontzettend goed bij mijn tafel.


Tot slot toen we bij de decoratie waren herinnerde ik mij dat ik zo'n dienblad met kaarsen wilde hebben, het dienblad had ik al maar ik had de kaarsen nog niet. Tot slot vondt ik 3 geurkaarsen in 1 pakketje, wel is het zo dat de kaarsen nu niet aan staan maar dat ik door de geur die er van af komt wel een behoorlijke hoofdpijn heb, deels ook door dat het gewoon een drukke dag was. Hier zijn de kaarsen:
Het is nu inmiddels alweer 00:05 terwijl ik dit schrijf en ik kan voldaan mijn bedje in kruipen. Wel neem ik een migriaine pilletje voor de zekerheid want morgen heb ik een lunch omdat mijn oma afgelopen week jarig is geweest en ze wilde dit graag met heel de familie vieren.

Ik wens jullie nog een fijne zondag toe!