Shoplog: Oriflame

Een hele poos geleden heb ik bij mijn vriendin een oriflame worskhop met veel vriendinnen gehad, op dat moment had ik een hele mooie make-up bij mijzelf opgebracht. Ik moest eerst een paar maanden sparen voordat ik de make-up kon kopen maar het was het wachten waard want ik zelf vind het hele mooie make-up...


Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de workshop kreeg van de buurvrouw van mijn vriendin in zoetermeer, op dat moment was ik al een tijdje op zoek naar bepaalde make-up die niet al te dik was maar die wel de hele dag bleef zitten. Zelf heb ik bijvoorbeeld een hele moeilijke huid, waar door mijn make-up er in het begin heel goed uitziet maar later op de dag gaat het heel erg vlekken, en wordt mijn huid super vettig. Eigenlijk heb ik op die dag ervaren hoe mooi de make-up van oriflame is. 


<<De look die ik met oriflame op 6 maart 2016 gemaakt heb.
De volgende producten heb ik gekocht namelijk, The One Illuskin Face Primer, The One Everlasting Foundation, The One Illuskin Powder en at last but not least The One Powershine Lipstick.Voor dat ik deze post ging schrijven heb ik natuurlijk alles eventjes uitgeprobeerd om de texturen aan te voelen en om te kijken hoe de producten dekken en of ze matchen met mijn natuurlijke huidskleur.

The Illuskin Face Primer:

Bestelnummer: 31585


Everlasting Foundation:

Bestelnummer: 31162 Nude Pink

 Illuskin Powder:

Bestelnummer: 30613 Medium
Om de look af te maken heb ik de pressed powder die er bij hoort ook bij besteld, deze geeft niet alleen een matterend effect maar heeft ook nog eens een zonnefactor met SPF15 er in zitten.


Power Shine Lipstick:

Bestelnummer:
30430 - 1 Lustrous Nude


Inmiddels is het weer bijna een week geleden dat ik het pakketje van de Oriflame binnen kreeg en ik moet er bij zetten dat de make-up best wel lang houdt op mijn gezicht. Maar als het er echt te lang op zit gaat het toch weer vlekken en wordt maakt mijn huid heel veel olie aan.

Mochten jullie nou ook bepaalde producten van Oriflame willen, dan kan ik het evt. voor je bestellen.