Virtueel verhuizen.

Jullie zullen wel denken heeft ze nou weer een nieuwe site? Nee geen nieuwe site, ik blijf hetzelfde doen als op www.elsvangennip.nl Alleen ben ik weer overgestapt op blogger van Google. Klik verder om te zien wat nou precies de beweegredenen zijn...


Ik heb gekozen om de nieuwe website weer op blogger te doen omdat het 1 heel simpel bloggen is. Wordpress is ook wel simpel, maar op een of andere manier miste ik toch de vrijheid om voor weinig veel moois te maken, met een wordpress ben je voor een leuk thema toch wel gauw tussen 20,- a €30,- kwijt.

Blogger is Gratis en voor een leuk template zoals dit, ben je tussen de €7,- en €15,- kwijt.


Daarnaast moet je bij wordpress een aparte domeinnaam hebben, wat ook weer een aantal euro's per jaar kost. Blogger maakt gebruik van zijn eigen gratis systeem via .blogspot.nl Vroeger was het een goedlopende website om zo je blog aan te kunnen maken, tegenwoordig zit .blogspot.nl geïntegreerd in het systeem bij je google account. Hierdoor ben je snel aangemeld en kun je heel eenvoudig je berichten typen en aanpassen.


Mijn voornaamste beweegreden was dat mijn blog geen commerciële blog is, ik vindt het leuk om even de journaliste uit te hangen en mijn typekunsten te laten zien als ik met mijn blog bezig ben. Mijn inhoud is heel persoonlijk, ik plaats mijn berichten die ik heb gepost op facebook zodat jullie ook mee kunnen lezen ja. Maar ik hoef niet met mijn blog te cashen. Ik vindt het al heel leuk dat ik mijn gedachtengang even kan laten lopen als ik achter de laptop zit.