Hemelvaartsdag, lekker een dagje vrij!Het was vandaag Hemelvaartsdag, voor vele mensen een vrije dag en wat een mooie zonnige dag was het, vandaag ga ik jullie vertellen wat ik zoal gedaan heb op deze mooie dag, veel leesplezier...

Beste Lezers,
Ook ik had zoals meer dan de helft vrij vandaag, echter was ik de avond er voor vergeten mij wekker uit te zetten, daarom werd ik vanmorgen heel leuk gewekt om 06.00 uur. Het maakte mij eigenlijk niks uit aangezien ik toch niet kan uitslapen en ik eigenlijk altijd wel vroeg wakker ben. Rond een uur of 08.00 vond ik het wel tijd om te ontbijten en heb dan ook lekker genoten van Griekse Yoghurt met Banaan en stukjes Ananas. Daarna besloot ik tot een uur of 10 lekker in mijn bed te blijven liggen, ik had tenslotte vandaag geen verplichtingen. Om 10.00 uur kroop ik mijn bed uit en heb toen mijn huis lekker op lopen ruimen. Ook moest ik voor 12.00 klaar zijn want mijn vader kwam een aantal kleine klusjes in mijn huis doen en kwam kijken naar mijn schuurdeur aangezien deze langzamerhand aan het wegrotten is.

Rond een uur of 13.00 ben ik met Sambal richting mijn ouders gegaan omdat het mij wel leuk leek om de konijnen een keer kennis met elkaar te laten maken. Dit had ik beter niet kunnen doen, Sambal en Paultje hadden totaal geen problemen met elkaar. Het was meer Jackie die een probleem met Sambal had. Ondanks dat ik dacht dat de tuin een neutraal terrein was had het maar een kleine kans van slagen. Paultje is wat dat betreft gewoon een heel makkelijk beest, het is echt Jackie die de bitch is en die ook de uitdaging aan gaat. Dit terwijl Sambal helemaal niks deed, Jackie is blijkbaar heel territoriaal ingesteld. Toen besloten we Sambal in een ren te doen omdat hij aan de ene kant wel te gast was maar we wilde hem een veilige plek geven om even rond te kunnen rennen. No way dat dit gebeurde Sambal was in zijn reismand gekropen en kwam hier niet meer uit. Nou ja, dan weten we in ieder geval dat dit geen goed idee was. Ieder geval Sambal zat dus in zijn hok, en Jackie rook nog eens aan een keutel van Sambal die daar nog lag en begon ook Paultje aan te vallen. Gelukkig is Paultje de dominante van de 2 en laat dit ook weten zodra Jackie in de aanval schiet. Dit duurde niet lang en voor we het wisten zaten Jackie en Paultje alweer samen in hun hok te kleffe-beffe. Ik had inmiddels besloten om ook met Sambal richting huis te gaan omdat Sambal het nou niet bepaald nog leuk vond in de tuin bij mijn ouders. Eenmaal thuis was het bijkomen van de schrik, lekker lang uit liggen en genieten van zijn eigen territorium. 

Zelf heb ik thuis nog even Netflix zitten kijken, ik wilde de serie Las Chicka's del Cables wel zien maar ik kon er niet door heen komen en ben na episode 2 gestopt. Hierna heb ik maar de eerste Pirates of the Caribbean zitten kijken, aangezien ik gister naar de Publiekspremiere ben geweest in Pathe de Kuip van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. Na dat deze af was wilde ik nog iets doen en voelde de slaap nog niet bij mij opkomen, ik had tenslotte deze titel al gisteren klaargezet om hem te typen dus dat was weer een mooie gelegenheid om deze post te typen. Er zitten helaas geen foto's bij omdat ik mijn camera was vergeten mee te nemen naar mijn ouders.

Morgen gaat er ook iets leuks gebeuren maar daar ga ik ook weer een aparte post aan wijden, die morgen avond/nacht online zal staan, dus stay tuned!
Geen opmerkingen