Life update #4: De Rust is weder gekeerd!Hoe gaat het nu met mij? Heb je al een nieuwe baan? Hoe gaat het in je huisje op het moment? en hoe gaat het met je konijn? allemaal vragen die ik de afgelopen maanden op mij afgevuurd zijn. Niet dat het erg is ofzo maar ik ga er nu wel weer een blogpost aan wijden.. wil je weten hoe het met mij is? lees dan gauw verder...
Beste Lezers,
De laatste maanden vond ik nog al turbulent al zeg ik het zelf, gelukkig bleef ik er cool onder, af en toe deed het wel iets met mijn gemoedstoestand maar niet genoeg om mij depressief te gaan voelen.

Ik heb vanaf het eerste moment dat ik in de WW kwam gezegd, dit gaat mij niet gebeuren ik zal hoe dan ook hier op tijd weer uitkomen. Op 1 april was mijn WW uitkering afgelopen, er was in diezelfde periode ook iemand ziek geworden bij de school waar ik vrijwilligerswerk deed. Ze hebben mij gevraagd om rustig af te wachten maar ze wel een idee hadden om mij deze job te geven. Ik heb anderhalve week gewacht, echter was het zo dat ondertussen de bijstand-uitkering verder ging. Op 10 april heb ik mijn papieren voor de bijstand-uitkering geleverd op 11 april kreeg ik te horen dat ze de functie daadwerkelijk aan mij gegeven hadden. Daar kwam natuurlijk weer een probleem bij kijken, de aanvraag voor mijn bijstand-uitkering was in ene niet meer relevant. Maar omdat deze nog steeds liep kreeg ik wel al een voorschot? Wat een voorschot? toen ik het zag kon ik mijn ogen niet geloven. Al die tijd heb ik mijzelf met dank aan mijn moeder schuld vrij kunnen houden. En nu gaven ze mij een voorschot, ik snap heel goed dat niemand in Nederland zonder baan en zonder geld kan leven, maar ik was nou net niet de gene die het zo zeer nodig had. Per slot van rekening moet ik nu dat voorschot ook nog eens terug betalen omdat ik deze maand weer een normaal salaris krijg. Dat valt mij zeer tegen, ik ben zo iemand die zichzelf belooft om voor dingen te gaan sparen, en als ik het eenmaal bij elkaar heb het ook daadwerkelijk koop. Ik ben benieuwd hoeveel ik nu de 25ste aan salaris krijg, want ja er worden niet 1 maar, maar liefst 2 maanden uitbetaald. En ik wil namelijk sparen voor een scooter.

Maar het gaat dus nu heel goed met mij, ik ga van maandag tot vrijdag naar mijn werk met de werktijden 08.00 tot 14.00 uur. Dus ik werk lekker halve dagen en dat bevalt mij prima. Het contract loopt tot  1 juli 2017, ondertussen hopen ze dat de andere medewerker weer beter wordt, en zo niet kan ik daar hopelijk blijven of ze splitten de functie dat we samen onze job blijven uitvoeren.

Ook ben ik met mijn moeder een paar dagen naar Malaga, Spanje geweest maar daar wijdt ik een andere blogpost aan. Dat is ook inmiddels ook al weer 2,5 week geleden. En dan kunnen we concluderen dat de tijd voorbij vliegt.

Hopelijk kan ik gauw meer vertellen over de toekomst over hoe deze er uit komt te zien.Geen opmerkingen