Blog pauze - Ik ben weer terug.


Het heeft even geduurd voordat ik weer inspiratie had gevonden voor een nieuwe blogpost. Zoals jullie kunnen zien ben ik weer terug op mijn gratis versie van een blog en dat komt puur omdat ik het kwa financiën wat rustiger aan moet doen, als ik dan op mijn blog kan besparen dan is dat maar zo. Ook lees je in dit stukje hoe het inmiddels met mij gaat... 


Sommige van jullie weten dat ik ergens ook nog een andere website genaamd www.girlzandbunz.nl heb. Deze website was in eerste instantie een blog over tips voor het eerst op jezelf wonen en DIY's voor als je een konijn als huisdier heb. Helaas is dit er niet van gekomen omdat het bij mij nogal ontbreekt aan creativiteit, het werd eerder een persoonlijke blog dan waar hij origineel voor bedoeld was. Schrijven werkt voor mij als een soort van uitlaatklep, ik kan er mijn ei in kwijt en dat vind ik fijn. Het maakt mij niet uit of er nou wel of geen bezoekers op mijn website komen zolang ik maar mijn gang kan gaan. Ik heb dus mijn domeinaanbieder de opdracht gegeven om mijn andere website te verwijderen en ga dus verder met deze website. Ik had deze blog natuurlijk ook al vorig jaar, en lees gerust de oudere berichten hier op deze blog. De verhalen die ik hier schrijf zijn een stuk persoonlijker maar daarom niet minder leuk ;).

Hoe is het met je?

Over het algemeen gaat het met mij wel goed, ik heb weer werk, ik heb een vriend en mijn leven loopt nu op rolletjes. Echter is het zo dat er op dit moment ook minder leuke dingen gebeuren, maar dat is iets meer prive.

Op mijn werk heb ik het erg naar mijn zin, ik zit weer in de functie van receptioniste op die middelbare school en ik doe op vrijdag ochtend de mediatheek van dezelfde school. Iedereen kent mij hier en ik val goed in de smaak.

In de weekenden spendeer ik mijn tijd met mijn vriend en doen we samen leuke dingen.

Ik ga mijn best doen om de volgende keer weer over iets leuks te bloggen en ik hoop natuurlijk dat jullie met alle plezier mijn blog lezen.Geen opmerkingen